Onderzoek

We gaan op onderzoek

Tijdens de nieuwjaarsborrel van onze stichting presenteerden we onze stichtingskoers voor de komende jaren. Koers 2016 – 2020 “ Investeren in Kwaliteit”.  We staan aan het begin van een nieuwe  en enerverende onderwijsperiode waarin wij werken aan onze professionele houding gericht op gedeeld eigenaarschap. Eigenaarschap raakt aan verantwoordelijkheid, beslis- en keuzemogelijkheden en meebepalend kunnen zijn. Daar willen we in groeien.  Gedeeld eigenaarschap duidt op samen en gezamenlijk. Dat willen we benutten.

We gaan op onderzoek en zoemen scherper in op wie en wat we in huis hebben. Welke inzichten er leven . Welke talenten we bezitten.  Hoe we aankijken tegen ons vak en wat wij vinden van ons onderwijs.

Komende maand wordt de eerste bewuste stap gezet met het trainen van 10 personeelsleden, van iedere school één ,  in de methodiek van waarderend onderzoeken.  Voor komend cursusjaar zullen twee studiemomenten voor alle medewerkers van de stichting worden georganiseerd. Dit vindt plaats  op 2 november  2016 en 5 april 2017. Daar zullen deze 10 personen, noem ze maar onderwijsambassadeurs, een prominente rol vervullen.

We gaan op onderzoek en willen je graag meenemen om je uit te dagen en professioneel meer te laten groeien in het belang van onze leerlingen. We houden je op de hoogte.

Onderzoeker

 

Contact

contact

PCBO Baarn-Soest
Nijverheidsweg 13 C
3762 EP Soest
Tel: 035-6099233
info@pcbobaarnsoest.nl