Binnenkort start het Baarns Leraren Netwerk (#BLN) met behulp van het Leraar Ontwikkel Fonds (LoF). Wij, Renske Hoving (Amalia Astro) en Lesanka Donselaar (KWS) krijgen veel energie en ideeën wanneer we alleen maar een andere school inlopen. Dit nemen wij mee naar onze eigen school. Het komende jaar kan iedere leerkracht, docent of pedagogisch medewerker hier ook gebruik van maken.

Deelname aan ons project levert jou een breder blikveld op van de verschillende onderwijstypes die wij hier in Baarn hebben. Op sommige scholen is het kijken bij elkaar al steeds meer verankerd, maar vaak loopt het vast op tijd en geld.

Met dit project willen wij het leren van en met elkaar voor iedereen in Baarn toegankelijk maken. Hoe interessant kan het tenslotte zijn om eens op een andere school te kijken en dan ook nog eens op een school die misschien niet eens binnen onze stichting valt?

Behalve basisschool leerkrachten kunnen ook docenten VO en pedagogisch medewerkers deelnemen aan dit project. Een leerkracht groep 8 kan kijken op het VO en andersom. Maar ook tussen de peuterspeelzalen en de kleutergroepen hopen we bezoeken op te kunnen zetten.

Je hoeft dit niet allemaal in je eigen tijd te doen. Er wordt voor vervanging gezorgd zodat je ook echt de tijd hebt om te kijken én na te praten.

Op korte termijn starten we een online database / besloten pagina waarin vraag en aanbod te zien zijn.

Wij hebben in ieder geval veel zin om aan de slag te gaan met ons project. Mocht je je nu al aan willen melden dan kan dat! Mail naar BLN@gmail.com.

Meer informatie over het LoF vind je op www.onderwijscooperatie.nl

 

Contact

contact

PCBO Baarn-Soest
Nijverheidsweg 13 C
3762 EP Soest
Tel: 035-6099233
info@pcbobaarnsoest.nl