Vacature Adviseur Onderwijs, Kwaliteit en ICT

* gewijzigde reactie termijn *

 

“Wanneer jouw hart sneller gaat kloppen voor een baan in het onderwijs, je energie krijgt van onderwijskwaliteit en dit weet te vertalen naar “21 century skills”; lees dan vooral verder!

Negen scholen in Baarn en Soest vormen samen onze stichting. Onze houding kenmerkt zich door betrokkenheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en moed. Betrokkenheid bij de ander, verantwoordelijkheid nemend voor de samenleving waarin wij leven, vertrouwen in het goede van mensen en moed om steeds opnieuw het gesprek op te zoeken over wat wezenlijk voor ons is. Dit alles in de context van onze visie ‘doelgericht leren, waardevol werken en samen sturen’. Ook voor onze stichting brengt deze tijd uitdagingen met zich mee; druk op het onderwijs, belang van kwaliteit en een uitdagende arbeidsmarkt zijn thema’s waar we mee te maken hebben. PCBO Baarn-Soest kan dit aan! Wij hebben een stevige basis om dit aan te kunnen, maar willen de stap zetten naar het onderwijs van morgen. Eigentijds, onderscheidend, met impact. Daarom zoeken wij uitbreiding voor ons bestuursbureau.

Waarin kun jij het verschil maken?
Als Adviseur Onderwijs, Kwaliteit & ICT ga je voor goed en mooi onderwijs. Wij hebben veel in huis: inspirerende mensen, visie, expertise en recent opgezette kwaliteitskaders. Jij kunt daarop samen met de directeuren, IB-ers en I-coaches verder bouwen aan verbetering en vernieuwing van ons onderwijs. Je ziet kansen in de leerlingen, in de scholen en in onze stichting. Het hedendaagse basisonderwijs is voor jou bekend terrein. Je bent een voorloper op het gebied van onderwijskwaliteit. Je werkt vanuit kennis en weet te inspireren. Je hebt een duidelijke visie op de implementatie van “21 century skills en digitale geletterdheid”. Je bent daadkrachtig, geeft richting en bovendien ben je een energieke, enthousiasmerende en betrokken collega.

Solliciteren

Wij kijken uit naar: een brief en/of een introductiefilmpje en een c.v.

Kan tot: 26 januari 2022

Mag naar: Cynthia Schaap, cynthia@pcbobaarnsoest.nl

Gesprekken: in de laatste week van januari – na het eerste gesprek gaan wij graag in gesprek met twee referenten van jou.

 

Functie

WTF: 0.8 (32.00 uur)

Werkdagen: in overleg

Locatie: Bestuurskantoor Soest

Contract: tijdelijk met uitzicht op vast

Arbeidsvoorwaarden: CAO PO/ salarisschaal OOP11

Meer informatie

Website: www.pcbobaarnsoest.nl

Voor vragen je contact opnemen met Diana van Vulpen, Directeur- bestuurder, tel: 035-6099233 of diana@pcbobaarnsoest.nl