Bestuursacademie

Onze eigen bestuursacademie bevat een professionaliseringsaanbod voor leerkrachten, zorgfunctionarissen,  bouw-teamleiders, directeuren en onderwijs-assistenten van onze organisatie.

Hoe werkt de Bestuursacademie?

1. Op de website baarnsoest-academie.nl vindt u het aanbod aan opleiding en training dat PCBO Baarn Soest haar medewerkers in het kader van de geïnventariseerde professionaliseringsbehoefte aanbiedt.

2. Voordat u inschrijft op een training dient u zelf voor toestemming van uw leidinggevende te zorgen. Als u dat niet heeft dient u bij inschrijving als school/organisatie PRIVE aan te klikken.

3. U kunt uitsluitend inschrijven met uw BaarnSoest-account. (e-mailadres)

4. Een training vindt doorgang bij tenminste 8 deelnemers. Indien er zich onvoldoende deelnemers hebben ingeschreven krijgt u hiervan uiterlijk 2 weken voor aanvang bericht, waarbij u op de hoogte wordt gebracht van de mogelijke alternatieven.

5. Als uw inschrijving correct is verlopen, ontvangt u hiervan per omgaande een inschrijvingsbevestiging.

6. Annulering van een training is niet mogelijk. Indien u niet verschijnt zullen de kosten van de training worden doorbelast aan de school.

7. Als een training is volgeboekt, krijgt u dat bij het inschrijven te zien. Bij ontbreken van alternatieve data kunt u dan desondanks inschrijven. U krijgt dan een inschrijvingsbevestiging met de mededeling dat u op de overlooplijst staat. Dat betekent dat wij op zoek gaan naar een mogelijkheid om u te plaatsen. Hierover krijgt u apart bericht.

8. Na afloop van een training ontvangt u een bewijs van deelname indien u 100% van de tijd aanwezig bent geweest.

9. Indien meerdere collega’s behoefte hebben aan een opleiding/training die niet in het aanbod is opgenomen, kunt u dat via een mailbericht aan ons kenbaar maken.

 

 

 

Contact

contact

PCBO Baarn-Soest
Nijverheidsweg 13 C
3762 EP Soest
Tel: 035-6099233
info@pcbobaarnsoest.nl