KWS – vacature groep 3

Over onze school
De KWS, de Koningin Wilhelminaschool, is een warme, kleinschalige basisschool in het hart van Baarn.
We bieden modern onderwijs aan circa 210 leerlingen in 10 groepen. Wij differentiëren op niveau, werken met de nieuwste onderwijsmethodes en bieden een stevige basis op de kernvakken taal, rekenen en lezen. Daarbij houden wij de leerresultaten goed in het oog en sturen bij waar nodig.
Wij zijn een school waar sociaal welzijn en veiligheid bovenaan staan.

Onze parel is de ontwikkeling van het betekenisvol lesgeven. Dat doen we door taalactiviteiten te koppelen aan een thema, door de wekelijkse talenten ateliers; waarin kinderen groepsdoorbroken aan de brede ontwikkeling werken en bij de pittige projecten; waarin de begaafde leerlingen, naast het extra aanbod in de groepen, uitgedaagd worden.
Dit alles doen wij met een energiek en ambitieus team van 21 professionals, mannen en vrouwen, die samen een mooie mix van ervaring vormen.

De KWS heeft een Protestants-Christelijke identiteit wat in de klas naar voren komt maar ook tijdens de weekviering
en feestdagen. Tegelijkertijd staan wij open voor iedereen en voor alle culturele achtergronden omdat wij geloven in een vreedzame samenleving. De KWS is namelijk een Vreedzame School. We willen vanuit school een bijdrage
leveren aan de opvoeding zodat kinderen de mogelijkheid hebben om uit te kunnen groeien tot actieve leden van de gemeenschap.

Wie wij zoeken
Wij zoeken voor groep 3 een bevlogen en gepassioneerde leerkracht. Iemand die onze leerlingen ziet, kan begeleiden, inspireren en hun talenten weet aan te spreken. Iemand die goede, effectieve lessen kan neerzetten, waarbij differentiatie, thematisch werken volgens de leerdoelen (waarbij de methode gebruikt wordt als bronnenboek) en spelend leren een plek heeft.
Een teamspeler die zelf ook durft te groeien door elke dag samen te werken met andere professionals in een fijne, dynamische en stimulerende omgeving.

WTF                   :  0.95 WTF of 2 parttime leerkrachten
Contract           :  Tijdelijk met uitzicht op vast contract
Voorwaarden  : CAO PO

Hoe verder?
Als je geïnteresseerd bent, ontvangen wij heel graag jouw sollicitatie met een korte motivatie en/of introductiefilmpje met cv. Je kunt het sturen naar onze schoolleider: info@kws-baarn.nl.
Mocht je vragen hebben, dan kun je natuurlijk ook bellen of langskomen voor een kop koffie.
Ons telefoonnummer is 035– 542 96 98.
De sluitingsdatum is maandag 5 december.

Wij verwachten sollicitatiegesprekken te voeren en een besluit te nemen in de twee daaropvolgende weken.