Koningin Wilhelminaschool

schoolgebouw-slide-2

ONDERWIJS

De Koningin Wilhelminaschool is een warme, kleinschalige basisschool in het hart van Baarn. Wij geven klassikaal les op verschillende niveaus. Ons onderwijs is daardoor zorgvuldig afgestemd op de specifieke behoefte van het kind. Wij kennen onze leerlingen, weten wat zij nodig hebben en stimuleren hen daardoor om te groeien.

IDENTITEIT

De KWS is een Protestants Christelijke school waar iedereen welkom is. Wij vieren de Christelijke feestdagen en besteden daarnaast ook aandacht aan andere religies en levensovertuigingen. We zijn een Vreedzame school. We vinden het belangrijk dat we de kinderen opvoeden tot goede burgers. Zo geven we vorm aan de school als leefgemeenschap waarin leerlingen zich veilig, gehoord en gezien voelen.

FACILITEITEN

Ons sfeervolle gebouw heeft ruime lokalen waar met eigentijdse leermiddelen door een bevlogen team onderwijs wordt gegeven. Centraal in de school ligt onze splinternieuwe bibliotheek met een uitgebreide verzameling boeken. Voor gymlessen, weekopeningen en bijzondere evenementen beschikken we over een eigen inpandige sportzaal. Op ons grote en veilige speelplein is er voor de kinderen van alles te beleven.

Meer informatie: www.kws-baarn.nl

en nog meer kennismaken met de KWS?: Klik dan hier

Contact

contact

PCBO Baarn-Soest
Nijverheidsweg 13 C
3762 EP Soest
Tel: 035-6099233
info@pcbobaarnsoest.nl