Vacature Bestuurssecretaresse

Over onze stichting
Negen scholen in Baarn en Soest vormen samen onze stichting. Onze houding kenmerkt zich door betrokkenheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en moed. Betrokkenheid bij de ander, verantwoordelijkheid nemend voor de samenleving waarin wij leven, vertrouwen in het goede van mensen en moed om steeds opnieuw het gesprek op te zoeken over wat wezenlijk voor ons is. Dit alles in de context van onze visie; ‘doelgericht leren, waardevol werken en samen sturen’. Ook voor onze stichting brengt deze tijd uitdagingen met zich mee; druk op het onderwijs, belang van kwaliteit en een uitdagende arbeidsmarkt zijn thema’s waar we mee te maken hebben. 

PCBO Baarn-Soest kan dit aan! Wij hebben een stevige basis om dit aan te kunnen, maar willen de stap zetten naar het onderwijs van morgen.
Eigentijds, onderscheidend, met impact. Daarom zoeken wij uitbreiding voor ons bestuursbureau.  

 

Waarin kun jij het verschil maken?
Wij zoeken een topper op het gebied van allround management ondersteuning. Je behoudt overzicht, denkt vooruit, bent een ster in prioriteiten stellen en laat je niet snel uit het veld slaan. Met energie, humor en een glimlach ben je de rechterhand van onze Directeur-bestuurder, spil in het web van ons bestuursbureau en de vraagbaak van onze stichting. Creatieve initiatieven op het gebied van eventmanagement en sociale activiteiten worden zeer gewaardeerd.  Onze nieuwe collega wil zaken op inhoud en op proces verbeteren en draagt bij aan de verdere professionalisering en ontwikkeling van onze stichting. 

Daarnaast ben jij:

  • handig met office programma’s, social media en andere digitale tools;
  • stressbestendig en accuraat;
  • mega flexibel en je staat stevig met twee benen op de grond;
  • ervaren met projectmatig werken en is in staat op projectondersteuning te bieden
  • voldoende ervaren in dezelfde of soortgelijke functies – wat blijkt uit je cv.

Solliciteren
Wij kijken uit naar: een brief en/of een introductiefilmpje en een c.v.
Kan tot uiterlijk: dinsdag 31 mei 2022
Mag naar: Indira Meijer, afdeling HR
i.meijer@pcbobaarnsoest.nl

Functie
WTF: 0.8 (32.00 uur)
Werkdagen: in overleg
Locatie: Bestuurskantoor Soest
Contract: tijdelijk met uitzicht op vast
Arbeidsvoorwaarden: CAO PO/ salarisschaal OOP schaal 8. Een aantrekkelijk aanbod met een vaste eindejaarsuitkering, ruime vakantiedagenregeling en deelname aan het ABP-pensioen.

Meer informatie
Website: www.pcbobaarnsoest.nl
Voor vragen kun je contact opnemen met Marieke Verbraak, HR adviseur, tel: 06 -15695110 of marieke@pcbobaarnsoest.nl