De Werveling in Soest – Vacature Intern Begeleider (onderbouw)

Over onze school

De Werveling is een basisschool in Soest die klassiek modern onderwijs aanbiedt aan circa 320 leerlingen in 13 groepen. 

Wij differentiëren op niveau, werken met de nieuwste onderwijsmethodes en bieden een stevige basis op de kernvakken taal, rekenen en lezen. Daarbij houden wij de leerresultaten goed in het oog en sturen bij waar nodig.
Er is veel aandacht voor begeleiding, zowel voor leerlingen die de lesstof sneller opnemen als voor leerlingen die extra steun nodig hebben. Wij zijn een school waar sociaal welzijn en veiligheid bovenaan staan, zonder dat wij daar grote banners of slogans voor nodig hebben.

Onze parels zijn de plusgroepen, creatieve lessen (o.a. kunst, drama en muziek) en techniek. Ook wordt Engels in de bovenbouw gegeven.

Dit alles doen wij met een enthousiast en ambitieus team van 26 professionals, die samen een mooie mix van ervaring vormen.
Er is ruimte voor ondernemerschap en nieuwe ideeën die wij in gezamenlijkheid afstemmen. Veel tijd wordt besteed aan de ontwikkeling van talent. Dat geldt voor de leerkrachten door middel van collegiale consultatie alsook voor de leerlingen door het ontwikkelen van eigenaarschap van hun leerproces en 21e-eeuwse vaardigheden.
Tot slot staat betrokkenheid van ouders bij ons hoog in het vaandel. Ouders vormen een cruciale schakel in het creëren van een fijne tijd in een fijne omgeving voor onze leerlingen.

De Werveling heeft een Protestants-Christelijke identiteit wat naar voren komt in de aandacht die wij besteden in de klas en tijdens feestdagen aan de Bijbelse verhalen, vaak in de context van vandaag. Tegelijkertijd staan wij open voor iedereen en voor alle culturele achtergronden omdat wij geloven in een vreedzame samenleving.

Onze school is onderdeel van Stichting PCBO Baarn-Soest met in totaal negen scholen.

Wie wij zoeken:

De Werveling zoekt met ingang van het nieuwe schooljaar 2022-2023 (zo mogelijk eerder) een bevlogen en analytisch sterke intern begeleider voor onze leerlingen in de onderbouw (groepen 1 t/m 4).

JIJ:

 • bent analytisch sterk, werkt planmatig en bent bekend met Parnassys en Topdossier
 • hebt een afgeronde IB opleiding; afgeronde PABO is een pré
 • beschikt over ervaring en competenties om als IB-er bij ons aan de slag te gaan
 • volgt de nieuwe onderwijskundige ontwikkelingen en kan deze toepassen in de dagelijkse praktijk
 • hebt oog voor kwaliteitszorg
 • hebt de kennis en drive om elk kind een passend aanbod te bieden
 • beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden en weet deze effectief in te zetten in gesprekken met leerlingen, ouders, externe instanties en leerkrachten

Wij bieden jou:

 • een deskundig en collegiaal team met 26 collega’s
 • een ervaren collega intern begeleider die de groepen 5 t/m 8 begeleidt
 • een goed georganiseerde zorgstructuur 
 • een netwerk van intern begeleiders binnen onze stichting PCBO Baarn Soest
 • ruime mogelijkheden voor eigen ontwikkeling
 • arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO-PO, OOP 11
 • een aanstelling van 24 uur (0.6 WTF)  in een tijdelijke benoeming van een jaar (vervanging). Indien je minder dan WTF 0.6 beschikbaar bent nodigen wij je ook uit om te schrijven
 • leerlingen die enthousiast en nieuwsgierig  zijn en soms extra ondersteuning of juist uitdaging nodig hebben 

Solliciteren:

Als je geïnteresseerd bent ontvangen wij heel graag jouw brief of introductiefilmpje met cv. Deze mag je mailen naar Sander Honingh, directeur De Werveling: sander.honingh@dewerveling.nl 

Informatie:

Voor algemene informatie: www.dewerveling.nl
Mocht je vragen hebben, dan kun je natuurlijk ook bellen of langskomen voor een kop koffie.
Ons telefoonnummer is 035-6018420. 

 

De sollicitatieprocedure zal sluiten op 16 mei. Wij verwachten sollicitatiegesprekken te voeren in de twee daaropvolgende weken.