De Werveling- Vacature Leerkracht groep 5

Over onze school
De Werveling is een basisschool in Soest die klassiek modern onderwijs aanbiedt aan circa 320 leerlingen in
13 groepen. Wij differentiëren op niveau, werken met de nieuwste onderwijsmethodes en bieden een stevige basis op de kernvakken taal, rekenen en lezen. Daarbij houden wij de leerresultaten goed in het oog en sturen bij waar nodig. Er is veel aandacht voor begeleiding, zowel voor leerlingen die de lesstof sneller opnemen als voor leerlingen die extra steun nodig hebben. Wij zijn een school waar sociaal welzijn en veiligheid bovenaan staan, zonder dat wij daar grote banners of slogans voor nodig hebben.
Onze parels zijn de plusgroepen, creatieve lessen (o.a. kunst, drama en muziek) en techniek. Ook wordt Engels in de bovenbouw gegeven.

Dit alles doen wij met een enthousiast en ambitieus team van 26 professionals, die samen een mooie mix van ervaring vormen. Er is ruimte voor ondernemerschap en nieuwe ideeën die wij in gezamenlijkheid afstemmen. Veel tijd wordt besteed aan de ontwikkeling van talent. Dat geldt voor de leerkrachten door middel van collegiale consultatie alsook voor de leerlingen door het ontwikkelen van eigenaarschap van hun leerproces en 21e-eeuwse vaardigheden. Tot slot staat betrokkenheid van ouders bij ons hoog in het vaandel. Ouders vormen een cruciale schakel in het creëren van een fijne tijd in een fijne omgeving voor onze leerlingen. 

De Werveling heeft een Protestants-Christelijke identiteit wat naar voren komt in de aandacht die wij besteden in de klas en tijdens feestdagen aan de Bijbelse verhalen, vaak in de context van vandaag. Tegelijkertijd staan wij open voor iedereen en voor alle culturele achtergronden omdat wij geloven in een vreedzame samenleving.
Onze school is onderdeel van Stichting PCBO Baarn-Soest met in totaal negen scholen.

Wie wij zoeken
Wij zoeken voor onze middenbouw een bevlogen en gepassioneerd leerkracht die zich herkent in onze kernwaarden: betrokken, vernieuwend, verantwoordelijk en veilig. Iemand die onze leerlingen ziet, kan begeleiden, inspireren en hun talenten weet aan te spreken. Iemand die goede effectieve lessen kan neerzetten waarbij differentiatie een plek heeft. Iemand die lef en moed toont, ook in lastige situaties en die nooit een punt zet bij een leerling maar altijd een komma. Een teamspeler die zelf ook durft te groeien door elke dag samen te werken met andere professionals in een fijne, dynamische en stimulerende omgeving. 

WTF: 0.8-1.0
Contract: Tijdelijk met uitzicht op vast miv 1-8-2022
Voorwaarden: CAO PO

Hoe verder?
Als je geïnteresseerd bent, ontvangen wij heel graag jouw brief of introductiefilmpje met cv. Je kunt deze sturen naar Sander Honingh, directeur van de Werveling via sander.honingh@dewerveling.nl
Mocht je vragen hebben, dan kun je natuurlijk ook bellen of langskomen voor een kop koffie.
Ons telefoonnummer is 035-6018420.


Reacties ontvangen wij graag uiterlijk maandag 16 mei 2022.
Wij verwachten sollicitatiegesprekken te voeren in de twee daaropvolgende weken.

 

www.dewerveling.nl